Miten haluan säästää?

Arvostatko vaivatonta sijoitusratkaisua? Haluatko itse perehtyä kansainvälisiin markkinoihin ja pörssiyhtiöiden toimintaan? Kun olemme yhdessä selvittäneet lähtötilanteesi ja tahtotilasi, on aika valita sinulle sopivin tapa sijoittaa.
 
Danske Bankin ratkaisurahastot
Mikäli haluat yhdellä tuotteella valmiin, ammattitaitoisesti hoidetun sekä hyvin hajautetun sijoitusratkaisun, suosittelemme sinulle Danske Kompassi, Danske Tavoite sekä Danske Invest Kehittyvät Osakemarkkinat -ratkaisurahastoja. Näin saat käyttöösi laajan asiantuntemuksemme sekä parhaiden ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen.

Ratkaisurahastot ovat myös vero- ja kustannustehokas tapa sijoittaa. Kun ratkaisurahaston sijoituksia muutetaan kulloisenkin salkunhoitonäkemyksen mukaisesti, ei tästä koidu rahaston osuudenomistajalle veroseuraamuksia eikä merkintä- tai lunastuspalkkioita.

Tutustu myös

Ratkaisurahastot
Danske Bankin ratkaisurahastoilla saat yhdellä tuotteella valmiin, ammattitaitoisesti hoidetun sekä hyvin hajautetun sijoitusratkaisun.

Lue lisää
Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen
Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen sijoitusneuvojan kanssa. Autamme sinua näkemään oman tilanteesi ja tulevaisuutesi mahdollisuudet.

Varaa tapaaminen
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme