Jatkuva säästäminen

Kuukausittain säästämällä kerrytät vaivattomasti ja huomaamattasi merkittävänkin summan tulevaisuutesi varalle. Jopa yhdellä eurolla päivässä eli 30 eurolla kuukaudessa pääset hyvin säästämiseen mukaan.
 
  • Helppo tapa aloittaa säästäminen
  • Pienellä rahalla suursijoittajan edut
  • Mahdollisuus saada rahat käyttöön vaivattomasti
  • Voit säästää kuukausittain lähes kaikkiin rahastoihimme

Kuukausittaisen säästämisen avulla sinulla on mahdollisuus hyötyä osakekurssien heilahteluista ja kartuttaa merkittäväkin säästösumma tulevaisuuden hankintojesi varalle. Jatkuva säästäminen on helppo ja vaivaton tapa kerryttää varoja itsellesi tai läheisillesi. Valitsemasi summa siirtyy kuukausittain automaattisesti valitsemaasti rahastoon.

30 euron kuukausittaisella säästösummalla pääset hyvin vauhtiin ja summaa on mahdollista korottaa rahatilanteen salliessa. Näin saat pienellä rahalla suursijoittajan edut, kuten laajan valikoiman sijoituskohteita kustannustehokkaasti. Jatkuvassa säästämisessä varat on mahdollista saada käyttöön vaivattomasti ja säästösumma toimii vararahastona yllättävien menojen varalta.
Tutustu tästä tarkemmin

Lisää rahastosäästämisestä
Lisätietoa rahastoistamme, uusimmat salkunhoitajien katsaukset, avaintietoesitteet sekä hinnaston löydät rahastopalvelustamme. Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin ja valitse omasi.

www.danskeinvest.fi
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme