Ratkaisurahastot

Yksinkertaisimmillaan säästämiseen ja sijoittamiseen tarvitset vain tuottavan, ammattitaitoisesti hoidetun ja hyvin hajautetun valmiin sijoitusratkaisun, kuten Danske Invest Kompassi tai Danske Invest Tavoite -ratkaisurahaston. Näin saat käyttöösi laajan ja palkitun asiantuntemuksemme sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme sijoitusosaamisen.
 

Ratkaisurahastot sopivat sinulle, joka

  • haluat käyttöösi valmiin ja hajautetun sijoitusratkaisun
  • haluat säästää eläkettä, lomamatkaa, suurempaa hankintaa tai muuta tavoitetta varten

Salkunhoitajamme seuraavat markkinoita puolestasi ja hakevat parasta mahdollista tuottoa eri markkinatilanteissa. Jokaisen eri markkina-alueen sijoituksia hoitaa siihen erikoistunut varainhoitaja. Ratkaisurahastojen varainhoitomalli sopii sinulle, joka haluat käyttää paikallista sijoitusasiantuntemusta varojesi hajauttamisessa eri sijoituskohteiden kesken.

Ratkaisurahastoissa sijoitustoiminnan tavoitteisiin pyritään sijoittamalla rahaston varat pääosin sellaisten suomalaisten ja ulkomaisten rahastojen osuuksiin, jotka sijoittavat varansa kansainvälisille osakemarkkinoille tai euroalueen korkomarkkinoille.

Ratkaisurahasto Kompassi 50 sai vuonna 2011 jo toisena vuotena peräkkäin Lipper -palkinnon ollen Euroopan paras yhdistelmärahasto kolmen vuoden riskikorjatun tuoton perusteella. Lipper on kansainvälinen rahastovertailija, joka on osa Thomson-Reuters -uutiskonsernia.

Tutustu tarkemmin ratkaisurahastoihimme ja salkunhoitajien uusimpiin katsauksiin osoitteessa danskeinvest.fi

Tutustu tästä tarkemmin

Lisää rahastosäästämisestä
Lisätietoa rahastoistamme, uusimmat salkunhoitajien katsaukset, avaintietoesitteet sekä hinnaston löydät rahastopalvelustamme. Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin ja valitse omasi.

www.danskeinvest.fi
Ota yhteyttä
0200 2580

Chattaa kanssamme

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Säästäminen ja sijoittaminen Lainat Tilit, kortit ja pankkitunnukset

 

 

Ota yhteyttä

Soita meille Varaa aika neuvotteluun
  • Sijoituslinja
    0200 2000
  • Uudet asiakkaat
    0100 1580

Löydä meidät

Löydä lähin konttori

Usein kysyttyä

Tileistä Korteista Palveluistamme