Joukkolainat

 

Joukkolainat Danske Bankista

Tiesitkö, että Danske Bank on yksi Pohjoismaiden suurimpia joukkolainojen välittäjiä ja pystymmekin tarjoamaan laajan valikoiman lainoja eri liikkeeseenlaskijoilta ja valuutoissa. Kattavan tutkimustoiminnan ansiosta voimme lisäksi tarjota sijoituspäätöstenne tueksi analysoitua tietoa yksittäisistä liikkeeseenlaskijoista ja lainoista.


Kaupankäynti joukkolainoilla

Joukkolainatoimeksiannon voit tehdä missä tahansa Danske Bankin konttorissa tai soittamalla Sijoituslinjaan 0200 2000 (ma–pe 8–20 ja la 10-16, pvm/mpm), kun tunnistaudut pankkitunnuksillasi. Sijoituslinjan kautta hoidat kätevästi muutkin sijoitusasiat.


Joukkolainasijoittaminen

Joukkolainasijoitus tarjoaa riskejä kaihtavalle henkilölle vakaan, perinteisen ja tutun tavan säästämiseen. Joukkovelkakirjalainat ovat yrityksen, valtion, kunnan tai muun yhteisön (liikkeeseenlaskijoiden) ottamia lainoja yleisöltä. Lainat ovat yleensä jälkimarkkinakelpoisia ja vähimmäissijoitus vaihtelee yleensä 1 000 ja 100 000 euron välillä.

Lainan pääomalle maksettava korko ja pääoman takaisinmaksuehdot voivat vaihdella ja ne mainitaan kyseisen lainan ehdoissa. Lainat ovat pitkäaikaisia sijoituksia, joissa takaisinmaksuaika on yli vuosi. Joukkolainoihin kannattaakin yleisimmin sijoittaa sillä periaatteella, että pitää sijoituksen laina-ajan loppuun saakka. Silloin sijoittaja saa säännöllisesti maksettavan koron sekä laina-ajan päättyessä sijoitetun nimellispääoman takaisin.